CV storing in Utrecht?

Is uw CV uitgevallen? Kunt u geen warm water krijgen? Of maakt uw toestel erg veel lawaai? In al deze gevallen is de kans groot dat u te maken heeft met een CV storing. Helpt resetten van het toestel niet en weet u niet wat u moet doen? Schakel dan de hulp van de door ons aangedragen professional in. Onze experts hebben veel ervaring met het oplossen van dergelijke storingen. Neem daarom gerust contact op. We komen graag bij u in Utrecht langs om de storing te verhelpen!

24 uurs service bij spoed

Een storing komt nooit gelegen. Is uw ketel uitgevallen of heeft u problemen met de verwarming? Bij spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Snelle reparatie is immers vaak noodzakelijk. Als u ons inschakelt, komen we zo snel mogelijk naar u in Utrecht toe. We inspecteren de situatie en zorgen ervoor dat de storing verholpen wordt.

Wij lossen elke storing op

Heeft u een ketel van Intergas, Nefit of Vaillant? Of is het een toestel van een ander merk dat met een storing kampt? Om welk type ketel het ook gaat en met wat voor CV storing u ook te maken heeft: wij lossen het op. Dankzij onze jarenlange ervaring en de modernste hulpmiddelen kunnen wij alle problemen vlug voor u herstellen.