CV ketel vervangen in Utrecht

Een CV ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna is het toestel hoognodig aan vervanging toe. De kans op storingen neemt bij een oudere ketel sterk toe, en bovendien kan uw veiligheid gevaar gaan lopen. Is het tijd om de ketel in uw woning te laten verwisselen voor een nieuw exemplaar? In Utrecht en omgeving staan onze experts voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in het vervangen van ketels van de merken Intergas, Nefit en Vaillant. Uiteraard kunnen wij ook andere merken apparaten probleemloos voor u vervangen. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u er graag alles over!

Niet alleen vervanging van CV ketels

Als uw CV ketel vervangen moet worden, kunt u op onze service rekenen. Maar dat is niet het enige waarvoor u ons kunt inschakelen. Ook voor het vervangen van uw radiator, CV leiding of expansievat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwisselen het vlug voor u en zorgen daarbij voor zo min mogelijk overlast.

Is uw CV ketel, radiator, CV leiding of expansievat aan vervanging toe? Roep dan de hulp van Spoedservice Verwarming in. Onze monteurs komen naar u toe in Utrecht en regelen het!