Boilers aansluiten

In veel woningen in Nederland wordt water verwarmd met behulp van een boiler. Hierdoor is de warmwatervoorziening gegarandeerd goed geregeld en staat er niet boven iemand onder een koude douche als u beneden de kraan open draait. Wilt u ook een boiler laten plaatsen? Voor het aansluiten van alle mogelijke warmwatertoestellen bent u in Utrecht aan het juiste adres bij onze experts.

Problemen met uw boiler?

Net zoals voor een CV ketel, is ook voor een boiler af en toe onderhoud nodig. Dit voorkomt dat er op een vervelend moment een storing of lekkage optreedt. Schakel eens in de zoveel tijd een expert in die uw boiler onderhoudt en schoonmaakt, dit verlengt de levensduur aanzienlijk en gaat slijtage tegen.

Warmwatertoestellen zijn sterk en gaan niet gemakkelijk stuk, toch kan een probleem altijd optreden. Ook bij lekkage of storing van uw boiler kunt u daarom op ons rekenen! Wij zijn uw specialist op het gebied van reparatie en zijn u graag van dienst. Onze service gaat zelfs zo ver dat wij dag en nacht voor u klaar staan, 365 dagen per jaar.